Til- og ombygning

Vil I gerne have mere plads til børn, hjemmekontor eller måske en udestue? Og er I glade for at bo i det hus, I har? Så kan en tilbygning eller ombygning være løsningen. Vi skaber den kreative løsning, der giver dig den plads, I drømmer om.

Når I kender jeres naboer godt og trives i boligområdet, kan det være svært at flytte til noget nyt, selvom I måske mangler plads. Det behøver I heller ikke.

Måske skal børnene haver hver sit værelse, eller måske mangler I et kontor til at kunne arbejde hjemmefra. Uanset hvad behovet er, kan vi hjælpe med den helt rigtige løsning.

En tilbygning, det matcher dit eksisterende hus

For Stevns Arkitekterne er det vigtigt, at vi får lavet en tilbygning, der matcher jeres hus i forvejen, eller som ikke skæmmer det eksisterende hus. Derfor starter vi altid med en snak om dine ønsker og behov, og vi tegner nogle idéer, der kan opfylde behovet. Hvis idéerne matcher jeres tanker, laver vi et skitseforslag og et økonomisk overslag over, hvad byggeriet vil koste.

Er I klar til at gå videre, tager vi fat i dygtige håndværkere, som har kompetencerne til at løfte opgaven med jeres tilbygning.

Inden byggeriet går i gang, sørger vi for at tjekke op på lokalplaner og lignende. Fra skitsen er klar, til I kan tage jeres nye tilbygning i brug, går der som regel omkring et halvt år.

Der skal træffes mange beslutninger i forbindelse med en til- eller ombygning. Vi sikrer, at du træffer de rigtige beslutninger og rådgiver om alle dele af processen.

Nyttig information om til- og ombygning

  • Sparring og idéudvikling
  • Digitale A3-tegninger og beskrivelser der efterlever din kommunes krav
  • Et økonomisk skøn af tilbudsprisen på byggeprojektet

Vores mål er at gøre til/ombygningen til en del af huset, så huset bevarer sit unikke look. Det var formentlig dette, der var årsag til, at I blev forelsket i huset.

Se f.eks., hvordan vi har hjulpet denne familie med at få mere plads i deres eksisterende ramme.