Tilbygning med kreativ løsning skaber plads

Familie i dobbelthus fik alternativ løsning på manglende plads

Står I over for en familieforøgelse, kan pladsen knibe i jeres nuværende hus. Det var tilfældet for en familie nord for Køge, der bor i den ene del af et idyllisk dobbelthus med stråtag. Efter en snak om behov og ønsker, tegnede vi en tilbygning på 17 m2 fordelt på første sal og en tilbygget vinkel, så huset nu fremstår tolænget.

Stråtaget på det lille, hvide bondehus gav os en udfordring, da der er et lovkrav om, at der skal være 10 meter fra taget til naboejendommen. Vi kunne derfor ikke lave et fuldt tag på førstesalen. Det løste vi ved at skære taget på tilbygningen på skrå, og familien fik dermed også en overdækket hyggeplads og en overdækket bagindgang.

Gør din drøm om mere plads til virkelighed

Har du også et ønske om mere plads, og vil du gerne have hjælp til at se mulighederne ved dit eksisterende hus? Vi får dine drømme om den helt rigtige tilbygning til at blive til virkelighed. Det behøver ikke koste en formue at få en arkitekttegnet tilbygning.

Få en vurdering af din tilbygningsdrøm ved at kontakte Stevns Arkitekterne på telefon 56 65 76 17. Vi glæder os til at tegne en kreativ løsning for dig.