Nye ejerboliger & studieboliger finansierer rekreativt gårdanlæg og energiforbedringer i andelsforening i København

Stevns Arkitekterne har netop sendt et projekt til forhåndsgodkendelse hos Københavns Kommune for en andelsforening.

Foreningen ønsker både et nyt, rekreativt gårdanlæg og et bedre energiregnskab. Og finansieringen sker ved, at foreningen udvider med 26 boliger – 6 ejerboliger og 20 studieboliger som lejemål. Disse boliger bygges i højden – dvs. ovenpå de eksisterende lejligheder – ved at udnytte loftarealer og en ekstra etage.

Energiforbedringer med isolering samt nye vinduer og døre

Foreningen påtænker at opnå et bedre energiregnskab ved at efterisolere udvendigt (her anvendes mineraluld til puds) samt ved at montere nye vinduer/døre i foreningen. Det giver både et ansigtsløft til facaderne og et bedre energiregnskab.

Rekreativt gårdmiljø

Foreningen planlægger at skabe et nyt udendørs område med muligheder for afslapning og tid til refleksion.

Foreningen ønsker sig et hyggeligt og indbydende gårdmiljø, hvor der er plads til at nyde solens stråler og komme naboerne ved. Det hyggelige miljø forstærkes af, at der etableres nye altaner i lejlighederne.

Jeres forening kan også energiforbedre uden at skulle optage nye lån

Ønsker jeres andels- eller ejerforening at lave tilsvarende forbedringer? For mange foreninger kan det lade sig gøre at udnytte eksisterende arealer til bebyggelse og derigennem skaffe indtægter, som så kan finansiere de forbedringer, I ønsker jer.

Kontakt Stevns Arkitekterne for en uforpligtende samtale.